så gik året 2009 og 2010 kom...

Godt nytår!

 

året 2009 blev et år med en del aktivitet. Jeg løb 3halv marathon, bl.a silkeborg skov og natus sti løbet. desværre ikke i en tid jeg var tilfreds med så den står på programmet igen i 2010. Og i år skal/VIL jeg under 1.30 rent på den rute. P.t er bedste tid 1.30.28

Ellers blev det til samlet ca 600km løb total. Her i regner jeg også med hvad der blev løbet under de 3 multi sports events eller adventure races jeg deltog i med Team Summit. Sokmultisport.dk hvor vi lagde ud med en overall placering som 12 på den lange i 13 timer og 15 min, SAR 09 Sorø adv race, hvor Team Summit blev en flot nummer 2 på den lange distance, og endelig i thy til lands til vands og i luften, hvor vi lå pænt til i feltet på en 6 plads men måtte udgå pga styrt i den sidste 1/3 del af løbet.

Også på cyklen var jeg igang, og fik mere end samlet 7000km i benene, på både MTB og asfalt raceren, og deltog i Dan Frost´s cykel rejser og løbet Forza Italie med 6 Giro Bjerg etapper. (se Galleri)

Så var det vægt og styrke træning inden årtes sidste udfordring skulle løbe af i nov og dec. Bestigningen af først Island Peak (igen) på 6189 meter som aklimatersering for bestigningen af Verdens flotteste bjerg AMA DABLAM på 6853 meter. (se galleri) Fantastisk bjerg!

 

Nu er det så et nyt år...og hvad så?

Jaa først og fremmest så skal jeg tilbage i ordentlig form og så er den der halv marathon, kristi flyverdag, og så må vi se hvad der kommer...Pt d.d er der ikke andet på programmet...meennnn mon ikke jeg finder på noget :-)

 

Vi ses derude...

Søgning