Så er det det snart tid til at...

10. december 2004

Så er det det snart tid til at komme videre fra Punta Arenas og længere sydpå. Alle medlemmer er nu ankommet til modestedet og i dag tjekkede vi alle vores gear for lige at se om der var noget vi skulle ud og have fat i her på falderebet...

 

 

 

Den 9 dec. 04
 

Så er det det snart tid til at komme videre fra Punta Arenas og længere sydpå. Alle medlemmer er nu ankommet til modestedet og i dag tjekkede vi alle vores gear for lige at se om der var noget vi skulle ud og have fat i her på falderebet.
De andre på Vinson Ekspeditionen er Senior guide fra Alpine Ascents, Vernon Tejas 52aar. Todt, 34 år fra Alpine Ascents, også guide.
Lige nu er Vernon nede på Antarctic med en anden ekspedition og det er derfor Todt fra Alpine Ascents der staar for alt logistik og booking mm inden afrejse her fra syd Chile.
Andre Medlemmer af " min " ekspedition er
James Clake 42aar,  fra California. James er tilbage uddannet fra West point i USA som marine soldat. Nu beskæftiger han sig med at producere film mm. James var i 2003 på toppen af Mt. Everest.
Flink fyr og hård nitte.
Kick Stam. Kick er fra Holland og er selv pensioneret i en alder af nu 60 år. Kick har i mange år levet som_ af at rejse rundt for den hollandske koncern Phillips elektronik og starte samt redde firmaer rundt omkring i verden 24.7 i 25 år. Nu bruger han mere end 30 uger om året på at rejse og bestige bjerge. Han har 2 gange forsøgt sig på Everest. Første gang fra sydsiden i 03 og kom til 8300, anden gang fra nordsiden ¿ Tibetsiden, og kom på toppen her i foråret 04.
Han har de sidste 18 måneder brugt mere end 100.000us dollars på at klatre.
Ægteparret Teresa 40aar og Lionel 38 år fra Vigina er begge 2 patent advokater. De klatre altid sammen og er i øvrigt begge meget erfarende faldskærms udspringer med mere end 400 hop. De planlægger at springe ud over selve sydpolen engang i fremtiden. Også de proover at nå the 7 summits.
Charlie Hyde fra Washington 52aar og direktør for et firma der eksportere madvarer til lande som Thailand Japan, Hong Kong mm i osten.  Forsøgte sig i 03 på sydsiden af Everest men måtte opgive i 7300meter pga. tappet for kræfter og dårlig akklimatisering. Havde ikke mere end en iltprocent på 60 i blodet. Han er ikke sikker på at nå de 7summits...vil i hvert fald ikke forsøge sig på Everest for alle hans 3 børn har fået studenterhuen på om 3 år.
Charlie er min teltmakker på turen og han snorker som bare fanden .....smiler.
 
I morgen skal vi modes med AEL Antarktika ekspeditions and logistiks, som vil gennemgå flyveturen med os og vise os nogle billeder dernede fra. Yderligere skal vi have vejet vores bagage og afleveret den. Dvs. at i morgen når dagen er omme er vi klar til at om morgen den 11dec kl. 10.00 er vi klar til at lette hvis ellers vejret er med os.
 
Mere om det følger..
 

Søgning